Deventer Systeem – vragenlijst websitegebruik

Wij willen de website van het Deventer Systeem zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken. Het helpt ons enorm als u onze vragenlijst zou willen invullen waarin we problemen en/of suggesties van u en andere gebruikers inventariseren. Dank alvast voor uw medewerking!

Naam(Vereist)
Als u op verschillende apparaten werkt noem dan degene die u het meest voor het DS gebruikt.
bijvoorbeeld: Macbook Air 13inch 2020, Windows Acer Aspire 15 inch, Ipad 2011, Lenovo tablet, Iphone 14 etc.
7. Welke onderdelen van de site vindt u lastig in het gebruik?(Vereist)
U kunt meerdere opties aanvinken.
Bijvoorbeeld: uw taak is: ik wil mijn gegevens aanpassen want mijn e-mailadres is veranderd. Dan zou u dit kunnen opschrijven: Ik log in op de website. Ik klik op de knop menu maar vind daar niet wat ik zoek. Ik heb daarom een mail gestuurd naar ...
Schrijf eventuele suggesties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.